A mcdonaldstól tényleg lehet majd rendelni?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam lehet rendelni majd#Uadf
2013. ápr. 3. 18:28
11/12 anonim válasza:
kedves 9-es... ez azert nem minden etteremben van igy... en 10 honapot dolgoztam mekiben, es mivel a mienk kis forgalmu etterem volt, ezert ugyeltunk ra, hogy tenyleg csak az a mennyiseg legyen kint, amirol tudtuk h elfog fogyni... nekunk is volt boven selejtunk... de kb 2 het alatt meglehetett szokni, h hetkoznap lightos, szombat delutan porog, es meg a vasarnap este is... ahol dolgoztal igazan paraszt etterem lehetett, de azert ne altalanositsunk...
12/12 anonim válasza:
Persze 7 perc alatt megromlik a krumpli és a sajtburger meg 10 perc alatt. Ezt a hülyeséget honnan vetted? És honnan jött a pontosan 7 perc, kiszámoltad vagy vettél egy krumplit unalmadban és megvártad, hogy megromoljon és valahogy 7 perc jött ki? Ettem már sajtburgert meg krumplit is 1 órával a megvétele után és semmi baja nem volt csak picit kihűlt de romlott az tuti nem lesz egy olyan kaja ami alapból tele van nyomva mekis tartósítószerekkel és egyéb mekis mittudomén mikkel. Szerintem a mekis kaja még napokig is bírja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!