A mcdonaldstól tényleg lehet majd rendelni?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam lehet rendelni majd#Uadf
2013. ápr. 3. 18:28
1/12 anonim válasza:
Rosszul hallottad. Perceken belül el kell jutnia a fogyasztóhoz a kajának, ami csak helyben fogyasztással biztosítható. A 20 perces szottyos krumplival járó presztízsveszteséget nem fogja bevállalni a cég.
2/12 anonim válasza:
Nem lehet! A Meki is írja a face-n kérdezőknek, hogy nem lesz náluk házhozszállítás!
3/12 anonim válasza:
szia,régen volt ilyn de beszüntették.
a másik meg az h egy szendvics 10 perc utan lejár.majd romlott szendvicset meg lejárt sültkrumplit akarod megenni?
vagy az elolvadt fagyit?
4/12 anonim válasza:
Itthon sose volt ilyen!
Külföldön volt és van is!
5/12 rémuralom válasza:
Elvitelre lehet kapni, és akkor is ugyanúgy megromlik, hacsak nem az ajtón kilépve rögtön elkezded majszolni. De nem lesz ilyen, a McDonald'snek egyáltalán nem ez a profilja. Sokkal több vevőt nem igazán hozna a dolog (legfeljebb az egyébként is mekizők nem mennének el, hanem rendelnének), viszont futárokat kellene felvenni, ami azért nem olyan olcsó mulatság.
6/12 anonim válasza:
Bocsi, off: miért romlik meg 10 percen belül? Nem értem.
köszi
7/12 lac1434 válasza:
Nem egyszer ettem már meg órákkal később sajtburgert. Semmi baja nem volt.. Mekkora hülyeség ez a 10 perc..:D
8/12 anonim válasza:
amikor megVeszem a két bigmacet a sajtburgert, a kruplit és az almáspitét amit egymás után eszek meg akkor percről percre romlottam kaját eszek? :-D. Hagyjuk már, csak kihül, és hidegen v ujra melegítve már nem olyan finom. Te ettél már olyan burgert (nem mekis, burgeres) ami kihült, újra melegítetted az finom volt? :-D
Mert ha igen áruld el nekem is azt a helyet :-D
9/12 anonim válasza:
10 perc után kuka minden szendvics, a krumpli meg 7 perc után kuka. Pite 1.5 óra után kuka. Az már más kérdés, hogy nem tartják be, mert inkább átcsomagolják a szendvicseket is meg a pitéket is hátul. Undorító hely az összes ilyen, én dolgoztam mekiben hát... Volt olyan, főleg estefelé, hogy a kb 1 órája ott állt bigmacet is átcsomagoltuk (muszáj volt) és úgy adta ki a kasszás. Nagyon egy sóher cég, nem tudom mit szeretnek rajta ennyire az emberek...Csak egy hétig kéne ott dolgoznia annak aki ezen él és soha többet nem venné:)
10/12 anonim válasza:
külföldön van ilyen szóval nem akkora hülyeség mint aminek írják egyesek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!