Volt már olyan ember aki energiaital ivása miatt halt meg?
A vicc hogy az egyik magyar gyártót most tüntették ki. Nem hittem el. :D
Másnak szétkúr*ja a veséjét, kialvatlanság, alvászavar stb. Erre kitüntetik mert B6 vitamin van benne. Grat!
Most vettem egy Bomba üdítőt 6dl, olyan sza*r mosószer íze van, hogy pont azon gondolkodtam, vajon habzó szájjal meghalok-e miatta. Még élek szerencsére.
Persze, főleg olyan elborult tinik, akik napi 10-15 dobozzal fogyasztottak.
Károsnak meg nem károsabb akármi más legális drognál, pl. kávé. Kivéve a cigi, annál ugyanis jóval ártalmatlanabb, még nem hallottam arról, hogy az energiaital a használói felét biztosan megölje.
Mit gondolsz, mitől esnek össze holtan a focisták a futballpályán? Ez az egyik ok a másik a drog.
Persze... az energiaital miatt esnek össze. Már 10-20 évvel ezelőtt is - mikor még nem volt ilyen kiterjedt az energiaital fogyasztás - is azért estek össze a pályán. Véletlen se azért, mert túl hajszolták magukat.....
Érdemes megnézni mennyi a koffein egy energiaitalban, és egy kávéban. A kávéban jóval több. És a gyakoribb az, hogy valaki napi 3-4 kávét is megiszik, nem pedig az, hogy valaki napi 3-4 energiaitalt.
De hülye aki azt írta hogy mitől esnek össze a focisták...istenem...
Egy normális sportoló nem is iszik olyan szart. Én ritkán iszom, inkább az íze miatt, de múltkor olyan rosszul voltam tőle, hogy egy jó darabig biztos nem iszok újra :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!