Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » HELP! Hétfőre meg kell híznom...

HELP! Hétfőre meg kell híznom (? )

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy hétfőn jönnek rokonok..és van valaki akit 'le kell győznöm'. Egész nap fekszek és ülök, csak a suliban mozgok de mégis olyan vékony vagyok mint egy fogpiszkáló. Mit egyek? Kenyérből sokat? Gyümölcsből? Csokiból? (az az egy gond h utálom a csokit, de ha attól hízok akkor megeszek 5 táblát is) Mit igyak? Az ásványvíz vagy a sima víz jobb? Kóla? Energia ital?(cukros üdítőket nem iszok a kólán, energiaitalon kívül) Segítsetek lééégysziiii :/ 14/L

2013. márc. 28. 11:16
 1/5 anonim ***** válasza:

nem fogsz ennyi idő alatt meghízni max felpuffad a hasad.

Miaz hogy utálod a csokit ember vgy te?

Kenyér, zsíros ételek, cukros üdítőket ne ! , csak sima vizet, nassolj gyümölcsöt sokat, néha csoki

2013. márc. 28. 11:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyél zsírt,utána öblítsd le még több zsírral.
2013. márc. 28. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
Egy hét múlva pedig a következő kérdésed pedig az lesz hogy "Segítség! Hogyan fogyjak le??"
2013. márc. 28. 11:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Na jóó, szeretem a csokit, de valahogy mégse XD. Nem ízlik. Értem, köszi. Bár nekem ilyen a testalkatom, kétlem hogy hízni fogok.:/
2013. márc. 28. 12:08
 5/5 anonim ***** válasza:

A zsír nem hizlal, ezt garantálom 18 kg fogyás után.

Nem tudsz mit tenni, ilyen az alkatod, vagy a pajzsmirigyeddel van gond.

Annak meg értelme nincs, hogy tömnéd magadba a cukros, keményítős ételeket, italokat, az egészséged látja kárát!

2013. márc. 28. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!