Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Striák vannak a hasamon most...

Striák vannak a hasamon most ilyenkor fogynom kell vagy híznom? és fiuknál is alakulhatnak ki?

Figyelt kérdés
16/f

2013. márc. 16. 11:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen színűek? Hogy ítéled meg, túlsúlyos vagy? Mennyi a BMI-d?
2013. márc. 16. 11:04
 2/7 A kérdező kommentje:
rózsaszin, igen kövér vagyok
2013. márc. 16. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Fiúknál, lányoknál, nőknél, férfiaknál egyaránt lehetnek. Ha az ember hízik, nagy súlyt szed fel hirtelen, akkor megnyúlik a bőr, amitől kialakulhatnak ilyenek.

Sajnos ezek, ha már egyszer kijöttek, elmúlni nem nagyon, esetleg halványodni fognak. Vannak erre krémek, de nem mindenkinél válnak be. Vagy múltkor a tv-ben láttam elég drága kezelést az ilyen csíkokra, de az sem tüntette el teljesen, de elég jól elhalványította.

2013. márc. 16. 11:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, fiúknál is kialakulhat, pl. ha gyorsan nőnek vagy túlsúlyosak. Szóval ahogy Te is írtad, fogynod kellene. Próbáld meg az egyes adagokat csökkenteni ha eszel, plusz rendszeres testmozgás fél óráig hetente legalább háromszor.
2013. márc. 16. 11:15
 5/7 anonim ***** válasza:
A lézer lehet megoldás.
2013. márc. 16. 11:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ha lefogysz elmúlik.Nekem is vannak, de figyelembe kell venni hogy a férfi bőr nem ugyanaz mint a női. A férfi bőr sokkal erősebb, tehát lehet hogy kialakultak nagy valszínűséggel el is fog tű

nni ha sokat edzel. 20/f

2013. ápr. 16. 10:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: És nőknél nem annyira csúnya mint egy fiún. Lányoknál jobba néz ki de egy férfin ilyen rózsaszín csíkok elégggé visszataszító legalábbis nekem az. Szóval én abban bízok hogy eltűnnek ha edzek.:D 20/f
2013. ápr. 16. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!