Nikca kérdése:
11 ezer forintunk van, ez elég még jöv hónap 10 ig? Illetve hogyan gazdálkodjak belőle?
Figyelt kérdés
Egy hónapja költöztünk külön a párommal, jelenleg elég kevés pénzünk maradt kajára. Összesen 20 ezer forint amiből már csak 11 ezer van.Mindig nézem az akciókat, nem a legdrágább dolgokat veszem mégis nem elég 3000-4000 forint egy bevásárlásra.2013. márc. 25. 14:38
11/13 A kérdező kommentje:
Nem cigizünk,nem iszunk,szóval semmi káros szenvedélyünk nincs,amire külön költeni kéne,szerencsére.A penny,a spar,a cba saját márkás termékeit szoktam választani,mostanság azzal spórolok,hogy nem veszem fel a fűtést,hogy nem kapcsolok mindenhol villanyt.hátha kevesebb lesz a rezsi.:) biztos vagyok én is benne,hogy nem lesz elég ez a pénz,szóval majd vkitől lehet kölcsönkérni.:( köszi a válaszokat
2013. márc. 26. 11:47
12/13 anonim válasza:
Én ki tudom ennyiből húzni...
Tésztás ételeket főzök, őrölthúsos dolgokat, májat, esetenként sütök én is otthon vacsit (mert ugye a liszt nem drága), rizset, rizses zöldséget, zöldséglevest, paradicsomlevest, köménymaglevest. Ha van leves kicsit gyengébb második is elmegy :)
rakottkrumpli, krumplitokány, gombapörkölt, fasirt,
13/13 anonim válasza:
"az ásványvíz 60 forint és olyan keveset iszunk,hogy kb 2 napig elég egy üveg"
Rossz taktika. Inni kell, legalább napi 2 litert fejenként. Szerezz be egy víztisztítót. A legolcsóbb 11e Ft, de két évig ragyogó vized lesz belőle. Ahol laktam, bűn-rossz csapvíz volt, beszereltem egy ilyen vackot, és beleszerettünk a vízbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!