Nagy baj ha nem reggelizek?
Figyelt kérdés
reggel nincs étvágyam, egyszerűen nem tudok enni, ha meg nem alszom ki magam és korábban kelek szarúl vagyok és ha eszek valamit azt kihányom, kb délig tart a szarúl lét, csak azután tudok enni2013. márc. 21. 23:38
1/9 anonim válasza:
Hát, nem valami jó... megkérdezhetem, hogy dohányzol-e?
Reggeli étvágyat meg lehet hozni egy kis tea kortyolgatásával, vagy megpróbálhatsz inni egy tartalmas turmixot, vagy út közben enni? Ezen én is átmentem anno, amikor nagyon korán kellett kelnem. Ébredés után nem vagyok éhes, csak egy fél óra-óra múlva. Így - most már, hogy elég 7-kor kelnem - hétköznapokon reggel öltözködéssel kezdek, utána meg kortyolgatok egy kis teát és utána már megy az evés. De amíg erre a procedúrára nem volt időm, addig megpróbáltam csak inni valami tartalmasat, vagy enni egy-két falatot, azt lehet út közben is akár, nem vesz el plusz időt, és akkor már nem éhgyomorral mész el otthonról.
2/9 anonim válasza:
Kérdező,én is pontosan így vagyok!A reggeli a legfontosabb!Sajna sokaknak nehéz letolni bármit,én se eszek gyakran délnél előbb
3/9 anonim válasza:
Attól függ mikor kelsz fel :) az is fontos, hogy a napi első étkezésed ne egyből az ebéd legyen, tehát ne zsíros étel... :) reggelinél nem kell nagy dolgokra gondolni, ha megeszel pár szem kekszet meg egy pohár teát vagy tejet az is jó:)
4/9 anonim válasza:
en egy heten kb.2x reggelizek mar legalabb ket eve de semmi bajom. ees ahogy az okosok mondjak h faradt leszek meg figyelmetlen meg ilyenek ahoz kepest nkem semmi bajom.
5/9 A kérdező kommentje:
20/f vagyok, nem dohányzok, általában 6 körül keltem, volt hogy megpróbáltam 1 db tükörtojást megenni egy kis kenyérrel meg kefirrel, de nagyon nehezen ment le és nem esett jól, pedig szeretem a tojást
2013. márc. 22. 13:38
6/9 anonim válasza:
Én akármikor kelek, felkelés után minimum 2 óráig nem tudok enni, mert még a kaják szagától is rosszul vagyok, hiába a kedvenc fogásomat teszik elém. Így én soha nem reggelizek, kb. 6 éves korom óta. Általában 7 körül kelek, de ha hétvégén délután 2-kor kelek fel, akkor sem eszek 4-ig minimum, de van, hogy 6-kor eszek először. Suliba vinni szoktam magammal szendvicset, amit délben megeszek. Általában este 7-8 körül érek haza, ilyenkor szoktam még vacsorázni, és ennyi. Nem szoktam éhes lenni, nekem egyáltalán nem hiányzik a reggeli. Ha reggeliznem kéne, az kb. olyan érzés lenne, mint mikor libát tömnek. 19/L
7/9 A kérdező kommentje:
én amúgy régen reggeliztem, kb 15-16 éves koromig, utána valamiért rosszul lettem ar reggelitől, és kihánytam, utána már egyáltalán nem bírtam enni
2013. márc. 22. 19:00
8/9 A kérdező kommentje:
*a reggelitől
2013. márc. 22. 19:00
9/9 anonim válasza:
Látom sokaknál van ez így,sajna a gyomornak ez nagyon nem jó,dehát tényleg nagyon nehéz lenyomni,még a legfinomabb kaját is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!