Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Adnátok reggeli tippeket?

Adnátok reggeli tippeket?

Figyelt kérdés

Reggel 7-től 8-ig itthon vagyok. Szomjasan kelek, általában zöld teát cukor nélkül megiszok készülődés közben, de nem eszek semmit,pedig már ilyenkor is az szoktam lenni. Csak útközben és az iskolában eszem amit éppen vittem itthonról.

Hogyan és mit reggelizzek? Jó ez így, vagy itthon is kéne már?

2013. márc. 19. 07:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Műzli joghurttal vagy tejben, esetleg gyümölcsdarabokkal.
2013. márc. 19. 07:45
 2/4 anonim ***** válasza:

igen kellene..

pl: műzli,zabpehely,tojás,akár 1 szelet kenyér felvágottal és zöldséggel. ha nem eszel akkor nem tudsz figyelni órán.. tapasztalat.

2013. márc. 19. 08:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Ès a szüleid?

nekem gyerekkoromban is alap volt, hogy együtt ettünk reggel, de ha a szüleim már nem votlak otthon akkor kivolt készítve a reggeli. föleg tiniként mert simán elmentem volna én is reggeli nélkül.

Most anyuka vagyok de alap, hogy reggelivel nyitunk.

nálunk van itthon mindig piritosnak való zacskós kenyér. ez sokáig eláll, és csak bedobuj a piritosba , vajat kenünk rá és már késsz is. férjem lekvárt tesz rá, vagy nuttelátt, mi a gyerekekkel egy szalámit, felvágottat.

aztán van itthon mindig nyuszigolyó. ez valamilyen reggelizö pehely, a gyerekek imájdák, és csak tej kell rá és késsz.

hétvégén mindig zsemlét eszünk, vagy van fagyasztóba zsemle amit a sütöbe bedobunk pár percre, vagy elmegy valaki a boltba frissért, vagy elötte nap veszünk és a piritos tetején meg melegítjük.

2013. márc. 19. 08:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha másra nincs időd, akkor legalább egy müzli szeletet, vagy egy előző nap megvásárolt croissant.

De ha van időd, akkor: bundás kenyér, pirítós vajjal, lekvárral, főtt tojás zöldségekkel, férfiasan: baconos tojás,ham and eggs, sajtos-szalámis-sonkás toast....

2013. márc. 19. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!