A tiltás nem sokat ér, inkább sokkal jobban rámennék az egészséges életmód és a test működésének, igényeinek oktatására. Nekem is csak hosszas kutakodás és testemre figyeléss után kezd kialakulni egy egészségesebb táplálkozás, annyira nagy a káosz és nemcsak az egyértelműen káros anyagok nyomatása, hanem téveszmék az egészség körül...
A tudomány elég sok mindent megállapított, de ez az emberek táplálkozásán nem látszik.
A fogyókúrás kategóriában látszik, sok ifjúnak halavány fogalma sincs az alapokról sem tápanyagigények terén.
Ezen jó lenne változtatni, hogy legalább a nem reménytelen egyedeknek legyen esélyük egy jobb, egészségesebb életre.
2013. márc. 18. 16:25
12/24 anonim válasza:
az a gáz hogy ismerösöm amugy is enyhén figyelem hiányos és hiperaktiv 13 éves öccse is ezeket a szarokat issza...
2013. márc. 18. 16:34
13/24 anonim válasza:
bumbi02 válasza:
és mondcsak hány éves vagy? csak mert ismerösöm 14 éves korátol itta ezeket és most 24 évesen ott tart hogy az egyik veséje épphogy müködik - ellene szóljon a dolognak hogy ő hajlamosabb a betegségre mert volt a családban vesebeteg
2013. márc. 18. 16:37
14/24 anonim válasza:
Nem csak a 18 éven aluliaknak, hanem mindenkinek megtiltanám, anélkül is eszünk elég szemetet...
2013. márc. 18. 18:55
15/24 bumbi02 válasza:
20 éves vagyok. Szóval 6 éve fogyasztom ezeket az egészségtelen szrokat. És semmi bajom, orvos is megdicsért hogy tökéletes állapotban vagyok.
2013. márc. 18. 22:18
16/24 anonim válasza:
A párom kollégája elég sokat lenyomott belőlük egy éjszakai műszakban... Elég hamar eljutott odáig, hogy beteg legyen és abbahagyja őket.
Abban semmi különös nincs, hogy sok fiatalnak évek után sincs baja tőlük, elvégre a legidiótább táplálkozással elég jól elvannak sokan, fiatal szervezet sokat kibír... A többségnél később jönnek a bajok, s van, akinél sosem, mert olyanok a génjei s talán még a hozzáállása is. Attól még az energiaital, a dohányzás és sok ételfajta egészségtelen és a fokozott fogyasztásuk sokaknál okoz betegséget.
2013. márc. 18. 22:51
17/24 bumbi02 válasza:
Leírtad a lényeget: fokozott fogyasztásuk. Ahogy írtam, azért felesleges megtiltani az energiaital fogyasztást, mert nagy mértékben - elég nagy mértékben - káros.
2013. márc. 18. 23:25
18/24 anonim válasza:
Nos, Ross Cooney-nak három doboz Red Bull is elég volt, hogy leálljon a szíve.
2013. márc. 19. 01:06
19/24 Rambo97 válasza:
Én ittam egy évig, azóta nem iszok, csak ha valami különleges alkalom van vagy ha meg kínálnak. :) Amúgy mértékkel kell fogyasztani és nem szabad rá függni.
2013. márc. 31. 22:23
20/24 anonim válasza:
hát figyu tesómat kifaggattam mi a jó benne (ő most 15 éves fiú, én meg 21 éves fiú:D) azt mondta h csak a doboza miatt issza mert menő ha simán pohárból kéne inni megse inná legalábbis ezt mondta :) én is szoktam inni hetente 3mat kb.:) háát azért nem tiltanám be mert sztem egy 14-15 éves gyerek már megihatja (csak mértékkel). ha meg ilyen 9-10 éves veszi sztem a boltos (ha van esze) úgyse aggya ki neki .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!