Napi fél liter cappuccino káros?
Figyelt kérdés
Magamnak főzögetem itthon,és sokszor benyakalom az egészet,mert jólesik. Nem régen szoktam rá,kb egy hónapja. Ha káros,abbahagyom. Sima tescós por.
18 már majdnem egy tízessel elmúltam,tehát éppen nem fejlődöm (max vissza :-)
2013. márc. 10. 00:06
1/5 anonim válasza:
Én még többet iszom Cappuccino-t.És hát még itt vagyok.2-3 éve iszom.Szerintem amúgy ki hogy bírja.De szerintem a poros nem tartalmaz annyi koffeint mint a rendes.Szóval ha jólesik és nem megy fel a vérnyomásod és nem vagy rosszul tőle, akkor ihatod tovább!
2/5 anonim válasza:
Dehogy káros, az 2 csésze mindössze.:) Ne idegeljél már!:)
3/5 anonim válasza:
Nem a legegészségesebb fél liter, hosszútávon a vérnyomásodat fel fogja nyomni, és jöhet a Betaloc zok.
4/5 anonim válasza:
Az ilyen Portóban annyira minimális kávé van, hogy simán ihat az ember akar napi több litert is, nem ha t a vérnyomása, szívére.
5/5 anonim válasza:
Maximum a sok E meg adalékanyag meg mesterséges dolgok miatt káros, de manapság ezek mindenben benne vannak szinte. Próbálj egyszer házilag készíteni kávés forró csokit, cappuccinot, és meglátod, többé rá sem nézel ezekre a porokra :) Én amióta kipróbáltam, heti 1-2 alkalommal csinálok egy adagot, mert nagyon tömény, de nagyon finom. Sógornőmet is rászoktattam :) Továbbá mivel imádok mindent, ami kávés (csoki, süti, italok), bár magát a kávét annyira nem, beszereztem egy profi főzőgépet, ami rendes szemes kávéból állítja elő az italt, igazi kávéból készült, habos cappuccinot is tud gyártani. Javaslom, ha teheted, te is szerezz be ilyet (akár Tescoban is kapható, de MediaMarktban, Elektroworldben nagyobb a választék), finomabb és egészségesebb dolgokat művel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!