Mai "menü", nagyon gáz?
Figyelt kérdés
1 energiaital(light),egy csésze kávé,ásványvíz2009. szept. 13. 17:45
1/11 anonim válasza:
Az bizony! GÁZ :S
Ebben nincs semmi tápláló
2/11 anonim válasza:
Nem lenne baj, ha normálisan ennél. Régebben nálam is voltak ilyen "menük", de amikor jött a heves szívdobogás, remegés és társaik, akkor rájöttem, hogy rosszat csinálok a szervezetemmel.
3/11 anonim válasza:
Akkor elmesélem, mi történt a volt barátom apukájával. A reggelije ez volt: feketekávé + kokakóla + cigi.
Meghalt rákban ötvenegynéhány évesen.
Volt valami célod azzal, hogy ezt vetted magadhoz, és mást nem?
4/11 anonim válasza:
Elég karcsú kalória szempontjából,csoda,hogy ezt a kérdést még megtudtad irni...:D
5/11 anonim válasza:
Néha velem is megesik, hogy egész nap nem kívánok semmit enni és csak vizet iszom. Ez szerintem ha nem rendszeresen csak nagyon ritkán fordul elő akkor még nem annyira rossz. Bár én is szoktam energiaitalt inni, sajnos elég gyakran. (ami ugye már egyáltalán nem jó)
6/11 anonim válasza:
Majd késő este lesz gáz, amikor rádjön a falási roham és mindent kamatostul bezabálsz, nemcsak, hogy nem fogsz, hanem még hízni is fogsz. Szerintem kezd el normálisan enni és mozogni.
7/11 anonim válasza:
Ez nem menü! Csak némi folyadék.
8/11 anonim válasza:
Ha bekűdessz mellé egy dupla velőspirítóst, akkor nem gáz...
10/11 anonim válasza:
Én ezt ettem ma: kb 1,5 kg szőlő, két kávé, fél minyon, két paradicsom, egy kockasajt, 2 kis kocka olcsó csoki, és tervbe vettem még egy töltött paprikát. Ez milyen?
Ezt kívántam.
Mi van, buliztál? Vagy dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!