Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Stahl...

Mi a véleményetek Stahl Juditról és a műsoráról?

Figyelt kérdés

Engem már roppantul irritál. A legelején még egész jó műsor volt, bár akkor is voltak benne idegesítő dolgok, hogy állandóan tésztát főzött muffinnal, mintha más étel nem is létezne. Mostanra meg már nem tud mit kitalálni, minden nemzet kajájából kivesz valamit, de teljesen máshogy készíti el, ha ezt egy helyi látná, nem ismerné fel mi az. Többször volt már hogy megcsináltam egy-egy receptjét, mindent pontosan úgy csináltam, és mégsem sikerült, ételnek nem mondható valami lett belőle. Ha teljesen átvariáltam a receptet, akkor lett csak jó.

Olyan hozzávalókat talál ki, amit normális üzletben nem is kapni, mint pl a japán kenyérmorzsa. 50-szer ismétlik a műsorait, már nem is tud újat kitalálni? Állítása szerint ő sosem pepecsel, utál pepecselni, aztán a legtöbb étele pepecselős, össze-vissza kotyvaszt mindent, turkál mindenbe, mint egy kisgyerek a sárba. Megfigyeltem, hogy soha nem üdvözli a nézőket egy műsora elején sem, pedig ez alap lenne. A Fem3-as műsorától sem vártam sokat, szinte csak külföldi főzőműsorok részletei vannak benne. Ehhez nem nagyon volt szükség szakácstudományra.

Sokkal jobban elnézegetem Laci bácsit, vagy a Tv Paprika némelyik szakácsát, ők legalább azért vezetnek főzőműsort, mert tudnak is főzni.

Nektek mi a véleményetek róla?

2013. márc. 8. 10:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%
Sokszor drága, vagy elérhetetlen hozzávalókat használ, kb. mindenbe tejszínt tesz. Az egész stílusa szörnyű szerintem :D
2013. márc. 8. 11:00
 2/16 anonim ***** válasza:
27%

LOL:

Ki az a Stahl Judit???? Tudod?

Másrészt ezek szerint tőle ered, hogy ebben a rovatban nagyon sok hozzászólásban tanácsolják, hogy szinte mindenféle-fajta kaját, előzőleg áztassunk tejbe, tejszínbe, stb. stb.

No meg, hogy most valami japán-szósz került előtérbe, és ezt igyekeznek egyesek a "magyar konyha" ízei közé beépíteni????

Bocsi!

2013. márc. 8. 11:04
 3/16 anonim ***** válasza:
31%
Szóval szerintem is inkább nézd a Laci-bácsit, a Gordont, de leginkább olvasgasd Horváth Ilona szakácskönyvét, és amit az anyudtól és nagymamádtól tanultál. Mert az még magyar!
2013. márc. 8. 11:06
 4/16 anonim ***** válasza:
95%

Most nem kötekedés,és lepontozhattok...

Miért nézed,ha irritál?

2013. márc. 8. 11:12
 5/16 anonim ***** válasza:
Nigella Lawsont utánozza stílusban, ennyi az egész. Nézni meg nem kotelezo, ha nem tetszik
2013. márc. 8. 11:23
 6/16 anonim ***** válasza:
78%

Nézni nem nézem,nincs ilyenre időm.

De kaptam ajándékba Stahl szakácskönyvét,könnyem folyt,olyanok vannak benne..

Recept 1 hozzávalók: fél grillcsirke, zöldségek,tejszin,fűszerek

zöldség megpucol,tejszinnel összekevered,fűszerezed,grillcsirkéről leszeded a húst,tálalod

Ez recept?

2013. márc. 8. 11:30
 7/16 bumbi02 ***** válasza:
100%

Én alapvetően azt nem szeretem a műsorában - régebben néha néha belefutottam -, hogy olyan ételeket csinál, amit otthon biztos nem. Nem hinném hogy otthon mindig japánkenyérmorzsával dolgozik, vagy fürjtojással... Sokkal hitelesebb nekem egy olyan főzőműsor, ahol szakmabeli főz, és tudom, hogy azt amit most főz, tényleg kisujjból kirázza, még ha álmából is verik fel, nem pedig műsor előtt betanították neki.

Most ez lehet hogy alaptalan vádaskodás, nem tudhatjuk mit főz otthon, de számomra irreálisnak tűnik, hogy azokat főzze otthon a gyerekeinek, amiket műsorban.

Persze itt is élek azzal a kijelentésemmel, hogy felénk létezik a távirányító. Ha nem tetszik elkapcsolom!:)

2013. márc. 8. 11:45
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem megvan az összes receptkönyve, én szeretem őket, de én szeretem is a különleges kajákat.
2013. márc. 8. 11:47
 9/16 anonim ***** válasza:

Attól kezdve, hogy már nem volt hírolvasó-bemondó, hogy nem volt ilyen-olyan műsorvezető, és "átminősült" főző-műsor-tudorrá, nem nézem.

Bocsi, nem akarok nagyképű lenni, nagyon sokan főzünk úgy, vagy még jobban is mint ő, csak nekünk nem "csinált" senki egy ilyen műsort.

2013. márc. 8. 11:57
 10/16 A kérdező kommentje:

Én nem pontozok le senkit, de ez olyan hülye válasz, ha valami irritál és elmondjuk róla a véleményünket, attól még lehet nézni, beszélni róla, csinálni, stb. stb. Ez minden más műsorra, emberre, szokásra vonatkozik nem?

A Nigella sokkal jobb, habár ő is kitalál néha elvetemült "recepteket", de neki nincs ilyen idegesítő stílusa. Nyilván őt utánozza, hiszen ugyanahhoz is imádkoznak.

2013. márc. 8. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!