Mit vigyek "ajandekba" ha vacsorazni megyunk?
Ebben a honapban 3-an is meghivtak bennunket vacsorzani az otthonukba (barataink).Mit illik ilyenkor vinni? merthat mege szeretnek ures kezzel beallitani... :)
Koszi elore is
környezettudatos virágot?! hihihihi
olyat én is kérek!
Én mindig saját készítésű süteményt viszek, ennek örülnek is a háziasszonyok, mert tudják, hogy valami finomságot kapnak, és így már nem kell a desszerttel is vesződni.
De egyébként egy minőségibb bor, bonbon, virág mindig nyerő. Mondjuk azért azt nem árt tudni, hogy isznak-e, nem-e diétázik valaki. Mert olyan párnak, akikről tudod, hogy nem fogyasztanak alkoholt, hülyeség piát vinni.
Rólam tudják, hogy diabéteszes vagyok, mégis két doboz bonbonnal állítottak be a barátok. Hát, ilyenkor mit csináljak vele? Max. továbbajándékozom...
Koszi mindenkinek :)
Hat akkor ki kell deritenem hogy minek orulnenek :)
csak mindig mondjak "jaj, nem kell nehozzatok smemit csak magatokat", de en nem szeretek ugy odamenni senkihez.
koszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!