Pizzát kézzel vagy evőeszközzel?
Figyelt kérdés
Nem otthon, hanem egy pizzériában pl...2009. szept. 12. 17:00
1/8 anonim válasza:
ott is kézzel, ha van szalvéta, márpedig az mindig van.
ha nem lenne, akkor használnám az evőeszközt, de ha fel van vágva a cucc, akkor általában az érintetlen marad.
2/8 anonim válasza:
Én nem vagyok az a kényeskedő fajta, de a pizzát mindig késsel és villával eszem. Forrón szeretem, úgy meg nem jó megfogni. Meg nem nagyon szeretem, ha tiszta zsír lesz tőle a kezem, és amilyen szerencsétlen vagyok, tuti leejteném.
3/8 anonim válasza:
Mindig késsel-villával eszem, független attól, hogy hol vagyok.
4/8 anonim válasza:
Én azon a kis papírtálcán amit kapok hozzá..skvázi kézzel.(Don Pepébe)
5/8 anonim válasza:
Kizárólag késsel-villával. Otthon is. Esküszöm teljesen más íze van, mint harapva. :)
6/8 anonim válasza:
Kézzel ha fel van előre szeletelve!Ha nincs akkor villával és késsel, de kézzel enni jobban esik! Szeretek kézzel enni, amit lehet persze.
7/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy lehet kézzel is, meg evőeszközzel is, de én általában úgy szoktam, hogy evőeszközzel kezdem, mivel rohadt forró, aztán megunom és átváltok kézre :D
8/8 anonim válasza:
Kézzel, Szerintem úgy is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!