Mitől lehet hogy kissé undorodom, és nem szívesen eszem meg az olyan kajákat amit kézzel "tapicskolnak"? Fasírt, kókuszgolyó, ilyenek. Valakinek hasonló problémája?
Nevelési kérdés, túlparázod. Nincs olyan étel, amit ne tapicskolnának, vagy legalábbis ne fognának meg kézzel.
Ez a dolog fejben dől el, ha meg tudod győzni magad, hogy rosszul látod a helyzetet, onnantól semmi bajod nem lesz.
Nem tudom mit rontottak el a nevelésemben,de mióta az eszemet tudom ez van. Hiába próbálom nem tudok rajta túllépni,és ez nagyon rossz! Nem az a problémám hogy megfogják azt a kaját,hanem mikor sokáig söndörgetik,vagy fogdossák kézben.
Nem tartom magam finnyásnak,mert másféle kajákat szívesen megeszem bárhol.
Pedig ha belegondolsz, te is látod, hogy nincs semmi okod arra, hogy ezen problémázz. Én is átestem ezeken (egyébként igen, valóban finnyás vagy, pont emiatt, mert mást megeszel, de ilyeneket inkább nem, pedig semmi okod rá), és pontosan tudom, hogy az ember ha ügyes, át tudja "programozni" az agyát, hogy ne legyen ezzel problémája.
Persze önismeret és sok türelem kell hozzá.
Hajajj...
van bizony,még több is
én csak a saját főztöm,anyáét,nagyiét eszem meg.
Meg is szoktak sértődni sokan mert nem veszek abból amit épp kinálnak (kolléganők,leendő anyós)
De egyszerűen undorodom,pedig tudom hogy tiszta (sőt,tisztább mint amit mondjuk nagyim csinál,mert neki a macska képes belemászni néha)
De akkorsem
De anyám is ilyen,ő is csak a saját,én és nagyim főztjét eszi meg.
És ez minden kajára vonatkozik kivétel nélkül,nem csak amit fogdosni kell
Étteremben sem eszem szivesen,egyedül meki,azt tudom hogy minden sz@r van benne,de az túl finom:D
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!