Mitől lehet hogy kissé undorodom, és nem szívesen eszem meg az olyan kajákat amit kézzel "tapicskolnak"? Fasírt, kókuszgolyó, ilyenek. Valakinek hasonló problémája?
Figyelt kérdés
Gyerekkoromtól ez van,a hideg is kiráz mikor eszembe jut hogy valaki a kezével manckál a kajába. Ha anyum,vagy nagymamám csinál ilyeneket megeszem,de más után nem vagyok hajlandó megenni.2011. márc. 22. 10:57
11/14 anonim válasza:
a kenyér legalább 10 ember kezén megy át.kb
12/14 anonim válasza:
Akkor sem kenyeret, sem kiflit és hasonlókat sem eszel? Kénytelen leszel te magad szakácskodni magadnak, mert anyu és a nagyi egy idő után már nem fogják tudni elkészíteni neked.
13/14 anonim válasza:
A rántott húst is kézel tapicskolják, a hamburger pogit is kézzel tapicskolják, kézel gyurják a pogit csak hogy bövüljön a listád.
14/14 anonim válasza:
Megértem a kérdezőt, én sem szeretem, amikor valaki "belemászik" kézzel az ételbe, főleg, amikor látom, hogy nem mosott kezet. Undorító! Az amit a boltban veszünk, vagy amit étteremben eszünk, azt nem látom, hogyan készítik. Az nem is érdekel, de amikor itthon azt kérdezem, hogy kezet mostál-e tésztagyúrás előtt, és kinevetnek, akkor már nem is eszem a kajából. Vagy valamilyen süteményfélét kevernek ki, amit ugye géppel is ki lehetne keverni, kézzel kutyulnak össze. Na, az aztán végképp nem tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!