Mit tegyek? (többi lent)
Nincs otthon semmi? Nálunk ilyen nincs, na nem mintha felvetne a pénz, de ha egyéb nincs is, száraztészta, meg liszt akad, egy kis hagyma, ez az...Én rengeteget sütök, gyerekeknek kell a suliba vinni, meg itthon reggelire vacsira, kisgyereknek könnyű örömet okozni. Liszt, élesztő, víz és már lehet is csinálni a kiflit, zsömit, bármit...
ha akad egy kis cukor, lekvár, bukta...Ha van krumpli, egy kis krumplileves...
Mondtam is a férjemnek, hogy nagyon megtanultam a semmiből főzni, de már úgy unom!
Szóval azt én sem nagyon értem, hogy miért most kérdezel, és nem akkor, amikor láttad, hogy kb. egy hétre való pénzetek maradt.
Másrészt szombat délután, amikor már semmi hivatal, egyéb hely nincs nyitva.... szóval ne haragudj, de ezt már tudtad napokkal ezelőtt is, .....
Vagy a kérdésed kamu, vagy végtelenül felelőtlenül vetted a saját helyzeteteket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!