Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (többi lent)

Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nincs itthon mit enni. Szerintetek mit tegyek?
2013. márc. 2. 14:56
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
ezt valahogy gondoltam semmibaj köszi.
2013. márc. 2. 15:50
 12/27 anonim ***** válasza:
totál semmi nincs otthon? Szomszédoktól nem tudsz kérni?
2013. márc. 2. 16:16
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Nincs otthon semmi? Nálunk ilyen nincs, na nem mintha felvetne a pénz, de ha egyéb nincs is, száraztészta, meg liszt akad, egy kis hagyma, ez az...Én rengeteget sütök, gyerekeknek kell a suliba vinni, meg itthon reggelire vacsira, kisgyereknek könnyű örömet okozni. Liszt, élesztő, víz és már lehet is csinálni a kiflit, zsömit, bármit...

ha akad egy kis cukor, lekvár, bukta...Ha van krumpli, egy kis krumplileves...

Mondtam is a férjemnek, hogy nagyon megtanultam a semmiből főzni, de már úgy unom!

2013. márc. 2. 16:31
 14/27 A kérdező kommentje:
én is tudok asemmiböl fözni csak az a baj hogy tényleg kifogytunk mindenböl. Tavaly nyáron csináltam olyan hogy a kertböl szedtem málnát és sütöttem egy málnás "piskota" félét. De most még liszt sincs.
2013. márc. 2. 16:41
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Szóval azt én sem nagyon értem, hogy miért most kérdezel, és nem akkor, amikor láttad, hogy kb. egy hétre való pénzetek maradt.

Másrészt szombat délután, amikor már semmi hivatal, egyéb hely nincs nyitva.... szóval ne haragudj, de ezt már tudtad napokkal ezelőtt is, .....

Vagy a kérdésed kamu, vagy végtelenül felelőtlenül vetted a saját helyzeteteket.

2013. márc. 2. 16:42
 16/27 A kérdező kommentje:
ja egy szomszédunk van az is mindig panaszkodik.......
2013. márc. 2. 16:43
 17/27 A kérdező kommentje:
nem vagyok felelötlen. Csak eddig anyámék ki tudtak segiteni de már ök sem.
2013. márc. 2. 16:45
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
akkor nem igazán értem hogy mit vársz tőlünk.. szomszédtól nem tudsz kérni, ismerősőktöl nem tudsz kérni... csodát mi sem tudunk tenni..
2013. márc. 2. 17:16
 19/27 anonim ***** válasza:
Csinalj levest.Sima egyszerü delikatos levest.Vagy:valamid.biztos van.De mi???par szem krumpli..esetleg?Netalán barkihez bekopogsz,kersz kölcsön egy kis tojast,tejet,vagy lisztet??Lrgközelebb ha vasarolsz vegyel 3 kilo lisztet,5 kilo tesztat,tojast,tejet..az legyen mimdig.En is jartam mar igy,de megtanultam,ha nem.is egeszseges de zacskos kremlevest,konzerves babot,borsót,tartos tejet,és lisztet veszek a nehezebb napokra.Kérj valakitöl.A boltban.is adnak,ha ismernek és elmondod...mi a gond.Esetleg pàrod munkatársai?
2013. márc. 2. 17:24
 20/27 anonim ***** válasza:
Szegény gyereknek miért kellett megszületnie.
2013. márc. 3. 08:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!