Most itt van a megfázás szezona . Ti milyen teát szerettek?
Timcccs:
citromfűlevél-levendula-kamilla tea: ez milyen fajta,hol veszed?
Köszi 9-es, nem a különféle gyümölcsízesítésre, hanem a símára.
Egyébként nálunk az sem kapható.
Egyébként miért is lettem lepontozva, valaki meg tudná mondani? Nem értem, hogy miért kell kényszeresen lefelé pontozni akármit is írok, olyan, mintha valaki azért kapná a fizetését, hogy az én hozzászólásaimat pontozgassa lefelé.
Ez nem üldözési mánia, már másoknak is feltűnt. Olyan gyerekes, olyan hülyeség, abbahagyhatná már!
Feltűnt, hogy akinek látható a neve, azt előszeretettel pontozzák inkább le. Nyilván volt pár vitája már, vagy 1-2 politikai, vallási vagy ezoterikus megnyilatkozása nem tetszett sokaknak, ezért meglátják a nevet, élből lepontoznak. Én is tapasztaltam ezt, úgyhogy azóta nem látható a nevem, érzékelhetően feljebb is ment a százalékom, pedig nem változott a véleményem, és nem is írok kevesebb vagy más témájú kérdésekhez nagyon, mint előtte :)
Bocs az offért, második voltam. Egyébként ma én is láttam ezt a Pickwick teát, de az csipkebogyó hibiszkusszal, eper ízesítéssel volt.
Köszi!
Én most tettem láthatóvá a nevem, mert annak előtte is mindig kiszúrt valaki, nem tudom, honnét tudta, hogy én vagyok a válaszadó. Most egy hete olvasható a nevem, ezért már másnak is feltűnt (nem is csak egy ember tette szóvá), hogy módszeresen az én válaszaim vannak lepontozva.
Egyébként eleinte csak az étel-ital kategóriában tapasztaltam ezt, néhány napja már "utánam jön" az illető akkor is, ha más jellegű kérdésekre válaszolok. Mint az árnyék! (Pedig a nap sem süt) :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!