Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik a jobb cappucino-elkész...

Melyik a jobb cappucino-elkészítési mód? Ti hogy szoktátok?

Figyelt kérdés
A port elkavarni egy pici vízzel majd azt feltölteni, vagy pedig a teljes adag vízhez tenni a cappucino-port, és úgy kavargatni? Ti szoktatok még cukrot tenni bele?
2009. szept. 10. 18:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha jót akarsz, nem vízzel öntöd fel, hanem tejjel...

Cukor hozzáadása attól függ, hogy mennyire cukros maga a cappuccino por, nyilván mindegyik más mértékben tartalmaz cukrot.

2009. szept. 10. 18:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
én mindig tejjel, és a 3in1-be nem teszek cukrot, az nekem így is édes, a sima vákumosba viszont teszek
2009. szept. 10. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

cappuccino por+tej+tejszínhab+csokiszirup+fahéj :D:D így a legjobb.Vagy kicsi víz, és tejjel felönteni, de a fahéj kötelező rá :D

22l

2009. szept. 10. 19:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!