Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Minek a tünete lehet a túlzott...

Minek a tünete lehet a túlzott édesség fogyasztás utáni vágy, a szédülés?

Figyelt kérdés
Pár napja kezdődött nálam ez.Megettem egy magam egy tálca sütit,van amikor éjjel is felkelek enni mert kivánom.7hetes kicsim van.Lehet ez valami hiánytól?
2009. szept. 10. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:

lehet, de lehet hogy csak szimplán önkontrollnak kéne lennie.

Amúgy egy cukormérés nem ártana, a cukros nagymamámnál volt ez, éjszaka farkaséhesen kelt fel és lekvárt evett.

Méresd meg a cukrod, vagy csináltass egy terheléses vércukor mérést. Szerintem :)

2009. szept. 10. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Bármi oka lehet, de ha a szervezeted nagyon kívánja az édességet, akkor (és a tüneteidből így látatlanul arra következtetek) valószínű, hogy alacsony a vércukor szinted. Alacsony vércukornál is jelentkezhet szédülés, esetleg ájulás. Azért keresd fel az orvosod. Ő elintézi a cukorszintmérést. Lehet, hogy életmódbeli változtatásokat fog javasolni.
2009. szept. 10. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Alacsony vagy magas vércukorszint,csináltass vérképet!!Egyébként én ha stresszelek,tul sokat vagy tul keveset szexelek,akkor is édességhiányom van!És én is nemrég szültem,szoptatok,és első 2 hónapban én is képes voltam egy xxl milkát megenni 1nap alatt,sok mindentől lehet...
2009. szept. 10. 16:26
 4/5 A kérdező kommentje:
én nem szoptatok sajna és az 5.héten voltam együtt a párommal megszakitással.Remélem nem baba megint....
2009. szept. 10. 16:29
 5/5 anonim ***** válasza:
elméletileg lehet baba,gyakorlatilag nem valószinű...védekezzetek inább!(én beszélek,pfff:-))
2009. szept. 10. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!