Tojásos nokedli pár óra alatt zöld lett. Mitől, baja lett?
Figyelt kérdés
Tegnap ebédre tojásos nokedli csináltam.Bonyhádi fehér zománcos merő kanalat benne hagytam véletlen szedés után.És mikor később be akartam tenni a hűtőbe ahol szedve lett ott zöld lett.Mitől?Baja lett?Leszedtem azt a részt és kidobtam.Bőven csináltam hogy ma ne keljen.De félek megenni ebédre.10 hetes kismama vagyok és van egy 19 hós babám.Nem szeretném hogy bajunk legyen.Lehet még fogyasztani ?Vagy dobjam ki?Mitől lett ez?2013. febr. 25. 10:10
1/6 anonim válasza:
Nyugodtan megeheted. A tojás zöldült meg, de nem romlott.
3/6 anonim válasza:
a kanáltól lett olyan szine,de baja nincs
4/6 A kérdező kommentje:
remélem nem lesz bajunk tőle :P
2013. febr. 25. 10:28
5/6 anonim válasza:
Lehet semmi baja nincs,de én nem enném meg.Ilyenekre nagyon.odafigyelek.
6/6 anonim válasza:
Én sem enném meg. Alapból nálunk: kaját ki nem dobunk, de a tojás, a tej, a gomba esetében soha nem kockáztatunk!
Ha véletlenül mégis baj van, késő a bánat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!