Jó e még a lefagyasztott hurka?
Figyelt kérdés
Szomabaton lett kiolvasztva, de a mai nap azaz szerdáig a hűtőben volt tárolva, ma megsütöttem, úgy ahogy eddig szoktam, de fura az ízé...Elképzelhető hogy megromlott.2013. febr. 20. 21:05
1/4 anonim válasza:
Lehet ugyanis kiengedés után azonnal meg kellett volna süsd
2/4 anonim válasza:
Valószínű, ha kiolvasztás után még napokig csak állt a hűtőben.
Általában minden ételre igaz, hogy ha egyszer le lett fagyasztva, akkor kiolvasztás után közvetlen el kell készíteni.
3/4 anonim válasza:
Értem mi a bajod, mert a legtöbb ételt azt kiolvasztás után kellene elkészíteni, mert ha nem akkor lerakódik benne az a bizonyos hűtő íz, ami ugye a rajta lévő jégen van rajta. Mert ha kiengedés után sütöd meg akkor nem ivódik bele az ételbe és a sütőben ez kipárolog. Én is jártam már így hogy fogtam hurkát kivettem reggel és csak másnap délben sütöttem meg, mert eredetileg még aznap délután megcsináltam volna csak ugye én időnként lusta tróger vagyok ha végzek a munkába és inkább vagy rendelek kaját vagy otthon összedobok valami szendvicset. És hát amikor másnap megcsináltam éreztem hogy hűtőíze van, de egyébként nem jött ki belőlem, csak furcsa volt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat. Hát ehetetlen volt.. úgyhogy egy jó nagy adag hurka ment a kukába. Mindig tanul az ember...:/
2013. febr. 20. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!