Aki készített már házilag csokit. Ha készítek, akkor az szép fényes lesz, mint a bolti? Vagy temperálni kell, hogy olyan legyen?
Figyelt kérdés
Vagy temperálni csak akkor kell, ha felolvasztasz egy táblát (pl bonbonhoz) és újrahűtöd?
Leírnátok a tapasztalataitokat? Fontos lenne, hogy szépen nézzen ki, mert ajándékba lesz.
Köszi a segítséget!!
2013. febr. 20. 08:54
1/4 anonim válasza:
Ahhoz, hogy szép fényes legyen temperálni kell a csokit!
2/4 A kérdező kommentje:
És akkor ugyan úgy csináljam, mint a bonbonkészítésnél? Kezdjem el főzni vízgőz fölött, maghőmérővel mérjem a hőjét, és adjak hozzá porított kakaóvajat? Majd lassan hűtsem?
Mert ugye ez saját készítésű csoki lenne, nem egy bolti csokit olvasztanék és temperálnék.
2013. febr. 20. 10:46
3/4 A kérdező kommentje:
Vagy mondjuk nekem a beoltós módszer szimpibb..
Na, ma kísérletezek vele egy kicsit. :)
2013. febr. 20. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!