Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Aki készített már házilag...

Aki készített már házilag csokit. Ha készítek, akkor az szép fényes lesz, mint a bolti? Vagy temperálni kell, hogy olyan legyen?

Figyelt kérdés

Vagy temperálni csak akkor kell, ha felolvasztasz egy táblát (pl bonbonhoz) és újrahűtöd?

Leírnátok a tapasztalataitokat? Fontos lenne, hogy szépen nézzen ki, mert ajándékba lesz.


Köszi a segítséget!!



2013. febr. 20. 08:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy szép fényes legyen temperálni kell a csokit!
2013. febr. 20. 09:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

És akkor ugyan úgy csináljam, mint a bonbonkészítésnél? Kezdjem el főzni vízgőz fölött, maghőmérővel mérjem a hőjét, és adjak hozzá porított kakaóvajat? Majd lassan hűtsem?


Mert ugye ez saját készítésű csoki lenne, nem egy bolti csokit olvasztanék és temperálnék.

2013. febr. 20. 10:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Vagy mondjuk nekem a beoltós módszer szimpibb..


Na, ma kísérletezek vele egy kicsit. :)

2013. febr. 20. 10:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, ugyanúgy csináld!
2013. febr. 21. 09:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!