Krisz113 kérdése:
Ha házi füstölt kolbászt szeretnék készíteni eladásra, milyen egészségügyi és élelmiszerbiztonsági feltételeknek kell megfelelni? Hol tudom ezek pontosan megtalálni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 23:39
2/2 anonim válasza:
Legelső a megfelelő szakmai végzettség: hentes-szakács, ki tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!