Utcai lángos árús miért csak fokhagyma krémet/port használhat? Igazi fokhagymáért megbüntetik ellenőrzéskor
Ez konkrétan hülyeség, nyugodtan rakhatna bele fokhagyma pépet is, éttermeket se zárnak be emiatt...
Ráadásul egézségesebb is lenne.
Ez is új nekem.
Imádom a lángost,3 különböző város 5 különböző lángososánál szoktam enni,és rendes fokhagymát tesznek a pépbe,ezek szerint ők se tudnak róla.
Ez hülyeség szerintem, ahol én eszem lángost (több helyen is), rendes fokhagyma van...
Vagy lusta préselni, vagy nem tudom.
De bizony van ilyen!
Mint ahogy tojást sem lehet, csak külön fehérje és külön sárgáját lehet használni. Amit vendéglátós nagykerekben lehet megvenni... Azért nem lehet használni, mert megpucolás, összepaszírozás után oszidálódik és el kezd lebomlani, és ez álltal baktériumom is lesznek benne. És ugyebár otthon rögtön elhasználjuk, ott meg állhat órákig is.....
A fokhagyma krém olcsobb gyorsabb megoldás : mire megpucolja a rendes fokhagymát sok idő meggy el vele .
Én sem hallottam róla ,hogy lenne ilyen szabály :
Ezeket találtam szabályozára ,de fokhagymáról szó sincs :
6. válaszoló - nekem úgy tűnik, hogy egyedül te vagy a témában kompetens, leírnád, hogy honnan van az információ? Előre is köszönöm.
Egyébként én is mindig normál fokhagymát látok a lángososnál, de ez szerintem önmagában semmit sem jelent. Sok olyan jogszabály van, amit rendszeresen megszegnek. Dolgoztam már piacon, ott is ez volt.
Amennyiben van ilyen szabályozás, teljesen érthető, hogy miért szegi meg a legtöbb árus - én sem vennék fokhagymakrémes/poros lángost, inkább megcsinálom otthon magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!