Raffaello receptek?
Figyelt kérdés
Melyik a legfinomabb házi Raffaello amit ettetek ? irnátok nekem sok sok raffaello receptet ami nektek be is vált. mert nekem nincs finom receptem rá,kisérletzni meg nem akarok olyannal ami másnak sem jo...tudom ,h olyan nemlessz mint uzleti...de nembaj csak finom legyen :)köszönöm :)2013. febr. 11. 05:49
1/2 anonim válasza:
Mikor gyerek voltam a barátnőm anyukája nagyon finom Rafaello golyókat csinált, fenséges volt. A minap eszembe jutott és elmentem hozzá elkérni a receptet.
Ez a recept volt neki leírva: [link]
Ezt a receptet készítette el 20-25 éve és akkor nagyon finom volt. Ma már senkinek nem ízlik a családban.
Nagyon relatív, hogy kinek mi a legfinomabb, én legközelebb főzött krémmel próbálom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!