Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen hatása van a banánnak?

Milyen hatása van a banánnak?

Figyelt kérdés
Igaz hogy a banán csillapìtja a menstruációs fájdalmat? Ha megvan, mindig nagyon fáj a hasam de minden más esetben kifejezetten a gyógyszerek ellen vagyok .Nem szeretnék ilyen esetben se gyógyszert enni.. Tud valaki valamit hogy vethetnék véget a fájdalomnak gyógyszerek nélkül?

2013. febr. 10. 07:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Cickafarkfű tea. Az íze minden, csak nem kellemes, de hatásos.

A banánról meg:

[link]

Itt is említik a görcsoldó hatást, hát én nem tudom... Nagyon szeretem, rendszeresen eszek, szinte minden nap (mondjuk idén ritkábban, mert nagyon drága lett...), de ettől még ugyanúgy görcsölt a hasam, és cickafarkfű teára szorultam. Viszont minden gyógynövényről/gyógyszerről tudni kell, hogy a hatásossága egyénenként is változik. Abban viszont biztos vagyok, hogy a cickafarkfű görcsoldó hatása erősebb, mint a banáné, már ha az tényleg rendelkezik ilyennel.

2013. febr. 10. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!