Ehetek rózsaszínű panadolt?
Figyelt kérdés
Amúgy azt se tudom melyik, de emlékszel, hogy régen amikor kisebb voltam, mindig ott volt, és azt ettem ha beteg voltam. Rózsaszínű, és finom, és régen nagyon szerettem... Csak azóta én is öregedtem, és korral minden elillan, soha többé nem ehetek rózsaszín panadolt? :( 16/L2013. jan. 29. 18:57
1/7 A kérdező kommentje:
*emlékszem
2013. jan. 29. 18:57
2/7 A kérdező kommentje:
Valamiért az rémlik, hogy a lötyi doboza sötét kék volt, és voltak rajta ilyen figurák. De olyat nem látok sehol.:D
2013. jan. 29. 19:04
3/7 anonim válasza:
A Panadol szirup most is rózsaszin.Eper ízű.
4/7 anonim válasza:
A doboza kék és rózsaszin.Azt írja rajt Panadol Baby (a babyt különböző színű betükkel) szuszpenzió.
Gyakori előfordulási helye:Gyógyszertárak és gyógyhatású készitményeket forgalmazó üzletek.
5/7 A kérdező kommentje:
de most csak úgy kedvtelésből csak nem kezdhetek el gyógyszert fogyasztani. egyébként köszönöm.
2013. jan. 29. 23:16
6/7 anonim válasza:
Azt hittem beteg vagy...
Hát,hobbiból tényleg ne egyél gyógyszert.
Ha eszembe jut mihez hasonlít az íze,akkor megírom.
Talán egyél egy Eperjó nevű csokit.Az kicsit hasonlít hozzá.
7/7 anonim válasza:
A Panadol egy láz- és fájdalomcsillapító gyógyszer. Gyerekeknek való, de ugyanezt a hatóanyag (paracetamol) van sok felnőtt lázcsillapítóban is. Ha legközelebb beteg leszel, nyugodtan vehetsz be Panadolt más lázcsillapító helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!