Ha az egyébként rózsaszínű kenőmájas eleje zöldesen elszíneződött az még jó?
Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 13:50
1/3 anonim válasza:
Ha csak az eleje, az még egyszerűen a levegővel való érintkezés, oxidáció következménye. Vágj le belőle kb. fél centi vastag szeletet, ha ott is elszíneződött vagy egyébként is ragacsos, dobd ki.
2/3 anonim válasza:
Hát,ha egy kaja,ami alapvetően nem zöld,megzöldül,akkor azt én már nem enném meg a helyedben.
3/3 A kérdező kommentje:
Én sem, csak valaki belémkötött, hogy finnyás vagyok, mert az még jó.
2013. jan. 22. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!