Hogyan tudok kukoricából vagy búzából cukorral cefrét készíteni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 16:52
1/2 anonim válasza:
A gabonákban nincs cukor, csak keményítő, ezt előbb eggyűrűs monoszahariddá kell alakítani, mert az élesztőgombák csak ezt tudják feldolgozni alkohollá.
Vagy innen vásárolj alfa amiláz enzimet, vagy készíts otthon árpamalátát, mert az a természetes forrása, és adagold a cefréhez.
Kicsit macerás, de megéri - én rozsból készítek 10 éve nagyon jó vodkát.
Ha valamiben kell segítség, akkor írjál.
2/2 A kérdező kommentje:
elég macerás ez az egész ha esetleg az árpa maláta készítésébe is beavatnál, és te sima élesztőt használsz vagy valami speciális cucc és hogyan adagolod?
2013. jan. 29. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!