Milyen elrettentő történeteket hallottatok kínai éttermekről, büfékről?
Szeretem a kínait, de sokan mondták már, hogy jobban tenném, ha nem kajálnék ilyen helyeken.
Például az egyik barátnőm mesélte, hogy a Blahán lévő egyik kínaiban evet, amikor bement egy cigány, és mondta kínainak, hogy szeretné az egyik ételt megkóstolni. Erre a szedőkanált oda adta neki a büfést, rajta egy falattal, az ember meg megette, és ezek után ugyanazt a nyálas kanalat visszatette a kajába, mert az volt a szedőkanál...
- Kóbor állatokból csinálják néhol a kaját ha nincs elég hús
- Odabent a konyhában retkes kézzel nyúlkálnak mindenhez, és a kézmosást nem ismerik
- A legmocskosabb helyeken kiürítik a szemetest, és a maradék kaját beleöntik a többi közé, és miután összekeverik észre sem lehet venni hogy a szemétből van
- A legrosszabb minőségű alapanyagokból készítik el az ételeket, de telinyomják fűszerrel és ízfokozóval.
Ennyi jut most eszembe, ezek mind igazak, habár én még egyet sem láttam, de ismerőseim mesélték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!