Civic"92" kérdése:
Szeretitek a borsós krumplit?
Figyelt kérdés
Friss kenyérel kovászos uborkával? :D2013. jan. 26. 14:21
1/13 anonim válasza:
Jól hangzik, légszí kifejteni bővebben, hogy is készül? Lehet, hogy szeretni fogom. :-)
2/13 anonim válasza:
Az milyen? Paprikas krumpli borsoval? Azt imadom. Bar en szemelyszerint nokedlit is teszek bele....
3/13 anonim válasza:
Na én is szeretném tudni amit az előző, biztos jó lehet, de még sose ettem.
4/13 A kérdező kommentje:
Simán paprikás krumpli alap és van benne borsó ennyi!Gondolom paprikás krunplit mindenki evett már!Na abba még raknak borsót!Ennyi! :D remélem segitettem!
2013. jan. 26. 14:37
5/13 anonim válasza:
A borsót nem tudom elképzelni a paprikás krumpliban. Nekem passzol a kettő együtt.
6/13 anonim válasza:
Bocs. Nekem NEM passzol a kettő együtt.
7/13 anonim válasza:
Érdekes étel lehet. De szerintem nem harmonizálnak ezek az ízek. Nekem sima paprikás krumplihoz is furcsa a kovászos uborka. Pláne még borsóval is.
8/13 anonim válasza:
A borsót annyira imádom, (a sült krumplin kívül még ez a gyengém) ha tehetném egész életemben csak ezt a kétfajta kaját enném.
De nem biztos, hogy beleraknám a paprikás-krumpliba, inkább a kettőt külön-külön.
9/13 anonim válasza:
Tudom ez a rovat is a lepontozásoké. A szeretitek kezdetű kérdéseknél a nem szeretemet lepontozzák. De mit csináljak, ha nem. Egyszer volt részem hozzá, de nem vágyom rá. De még zöldborsóleves + paprikás krumplira sem. Burgonyához a kenyeret is elképzelhetetlennek tartom. Nem is egészséges. Szegény béta sejtek! És kövezzetek meg, semmiféle savanyút vagy salátát sem kívánok mellé.
De aki szereti, egye úgy! Ízlés kérdése.
10/13 anonim válasza:
Én néha a pörköltbe is szoktam zöldborsót főzni, és galuskát adok mellé, a gyerekek is szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!