Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szeretitek a borsós krumplit?

Civic"92" kérdése:

Szeretitek a borsós krumplit?

Figyelt kérdés
Friss kenyérel kovászos uborkával? :D

2013. jan. 26. 14:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Jól hangzik, légszí kifejteni bővebben, hogy is készül? Lehet, hogy szeretni fogom. :-)
2013. jan. 26. 14:28
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az milyen? Paprikas krumpli borsoval? Azt imadom. Bar en szemelyszerint nokedlit is teszek bele....
2013. jan. 26. 14:28
 3/13 anonim ***** válasza:
74%
Na én is szeretném tudni amit az előző, biztos jó lehet, de még sose ettem.
2013. jan. 26. 14:29
 4/13 A kérdező kommentje:
Simán paprikás krumpli alap és van benne borsó ennyi!Gondolom paprikás krunplit mindenki evett már!Na abba még raknak borsót!Ennyi! :D remélem segitettem!
2013. jan. 26. 14:37
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
A borsót nem tudom elképzelni a paprikás krumpliban. Nekem passzol a kettő együtt.
2013. jan. 26. 14:56
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Bocs. Nekem NEM passzol a kettő együtt.
2013. jan. 26. 14:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes étel lehet. De szerintem nem harmonizálnak ezek az ízek. Nekem sima paprikás krumplihoz is furcsa a kovászos uborka. Pláne még borsóval is.
2013. jan. 26. 14:59
 8/13 anonim ***** válasza:

A borsót annyira imádom, (a sült krumplin kívül még ez a gyengém) ha tehetném egész életemben csak ezt a kétfajta kaját enném.

De nem biztos, hogy beleraknám a paprikás-krumpliba, inkább a kettőt külön-külön.

2013. jan. 26. 15:15
 9/13 anonim ***** válasza:

Tudom ez a rovat is a lepontozásoké. A szeretitek kezdetű kérdéseknél a nem szeretemet lepontozzák. De mit csináljak, ha nem. Egyszer volt részem hozzá, de nem vágyom rá. De még zöldborsóleves + paprikás krumplira sem. Burgonyához a kenyeret is elképzelhetetlennek tartom. Nem is egészséges. Szegény béta sejtek! És kövezzetek meg, semmiféle savanyút vagy salátát sem kívánok mellé.

De aki szereti, egye úgy! Ízlés kérdése.

2013. jan. 26. 15:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Én néha a pörköltbe is szoktam zöldborsót főzni, és galuskát adok mellé, a gyerekek is szeretik.
2013. jan. 26. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!