Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti is szeretitek a görhönyt?

Ti is szeretitek a görhönyt?

Figyelt kérdés
Tudjàtok lereszelitek a krumplit és raktok hozzá lisztet meg sót és kisütitek? Én szeretem!! :D

2013. jan. 25. 19:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én tócsninak ismerem, és igen nagyon szeretem.
2013. jan. 25. 19:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Mikor ettél utoljára?Én is szeretem *-* Mindenki másképp hivja!Én most eszem! :D szeretem nagyon :D
2013. jan. 25. 19:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Mifelénk macok, de cicegének is olvastam már. cuki nevei vannak , de imádom akárhogy is hívják.
2013. jan. 25. 19:21
 4/12 anonim ***** válasza:
ja, úgy egy hónapja ettem, de jó, hogy eszembe hoztad :)
2013. jan. 25. 19:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Felénk is macoknak hívják, régebben az osztálytársaim is csodálkoztak, amikor mondtam, hogy mackot ettem este. Aztán, amikor elmondtam, mi az, a fejükhöz kaptak, hogy jaaaa :)

Én szeretem, bár nálunk nem csak krumpliból, lisztből, sóból áll. Teszünk hozzá tojást és hagymát is (a krumplival lereszeljük), sőt még fűszert is szoktunk beletenni.

2013. jan. 25. 19:36
 6/12 A kérdező kommentje:
:D utolso elötti válaszoló!NINCS MIT! :DD
2013. jan. 25. 19:45
 7/12 anonim ***** válasza:

Szeretem.Nyami.:)

U.i.:Felénk is tócsninak hívják.

2013. jan. 25. 19:47
 8/12 anonim ***** válasza:
A tócsniba fokhagyma is kell!
2013. jan. 25. 19:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szeretem. Mi lepcsánkának mondjuk, bár a helyesen lapcsánka lenne. Hm, de meg is kívántam. :D
2013. jan. 25. 20:10
 10/12 anonim ***** válasza:

A férjem szereti nagyon nálunk. Tócsninak hívjuk mi is. Ő szereti jól megborsozva, tejföllel megkenve mikor kisült.

Én inkább a másik változatát szeretem jobban. Amikor nem reszeljük a krumplit, hanem megfőzzük, és összetörjük.

Sokáig "vita" volt, hogy melyiket csináljuk, majd úgy döntöttünk, hogy mindig annak a kedvelt változata fog készülni, aki kitalálja, hogy enni szeretne.:)

2013. jan. 26. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!