Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen deszkát vegyek?

Milyen deszkát vegyek?

Figyelt kérdés

Fából készültet, műanyagot olyat amit lehet hajlítani, vagy olyat amit nem) vagy gránit lapot? Esetleg üveget?

Melyik mire jó?

Most fogok elköltözni, nem igazán főzünk itthon, így nem tudom, hogy melyiket érdemesebb.

Elnézést kérek, ha kissé bugyuta a kérdésem.


2013. jan. 25. 14:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ismerősöm a fa húsvágó deszkájára műanyag zacsit húz, mielőtt a husit elkezdené szeletelni rajta. A klopfoláshoz a husit dugja bele a zacsiba. Azt mondja, így kevesebb súrolás kell a deszkának, és kisebb az esélye, hogy idővel elrepedjen.

Én még csak a klopfolást próbáltam zacsiban pulyka-szívnél, hasznos volt, nem csapkolódott szanaszét a véres lé.

2013. jan. 26. 08:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 A kérdező kommentje:
N ez vicces, mert pont egy bambusz deszkával jöttünk ma haza, remélem akkor, hogy beválik. vettünk egy műanyagot a zöldség, gyümölcsöknek. A zacskós ötletet kipróbálom, az csak jó, ha nem kell annyit mosogatni.
2013. jan. 26. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!