Milyen deszkát vegyek?
Fából készültet, műanyagot olyat amit lehet hajlítani, vagy olyat amit nem) vagy gránit lapot? Esetleg üveget?
Melyik mire jó?
Most fogok elköltözni, nem igazán főzünk itthon, így nem tudom, hogy melyiket érdemesebb.
Elnézést kérek, ha kissé bugyuta a kérdésem.
Nekem ilyen van kettő.
Egy a gyümölcsökhöz,egy a zöldségerkhez,húsokhoz.
Jó benne az a mélyedés a szélén,húslé szépen belefolyik,nem le az asztalra,könnyen mosható.És drága sem volt.
második vagyok
ahhoz nekem fából készült gyúródeszka van,ami becsúsztatható az aztal lapja alá.
Első vagyok!
Gyúródeszkám nincs, ha szükséges valami, van egy fél asztal-nagyságú műanyag tálcám, azt használom vagy a belső oldalát, vagy az aljának a külsejét. Egyszemélyes háztartásban ennyi is elég. :))))
Azt hallottam, hogy a műanyag vágólapon telepedik meg a legtöbb baci.
Fa, üveg, gránit. Ezeket javaslom.
Tésztagyúrásra lehet kapni szilikon lapot.
Isteni jó, mert nem ragad rá a tészta.
Én fa vágódeszkát használok, illetve van egy, amin kizárólag a nyers húsokat, belsőségeket, ilyesmiket vágom, és egy olyan készlet, amit csak reggelihez, vacsorához használunk, ha kolbász, szalonna, vagy olyan általában húsféle és zöldségféle a kaja, amit deszkán szeretünk evés közben vagdosni. A többin a zöldség, gyümölcs, alátétként is funkcionálnak.
Gyúródeszkám nincs, a konyhapulton szoktam csinálni a tésztákat, egyszerűbb a tisztítása, nincs széle, pereme, tehát teljes szélességben használhatom az egészet, amennyire lepakolok róla :)
Tupperwarés feltekerhető műanyag gyúrólapom van, azt pedig ki szoktam tenni az asztalra, azon hűlnek a kész sütilapok, mézeskalácsok, egyebek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!