Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Használ valaki hot pan sütöt?...

Használ valaki hot pan sütöt? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 10:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még az első változata van, én szeretek benne sütni.Rablóhúst egyszerre fel lehet tenni szeletelt burgonyával, szépen, együtt megsül. Nézem néha a tv-ben, hogy mennyi mindent lehetne benne elkészíteni, de valahogy' mindig a gáznál kötök ki. Csak akkor vegyél, ha rendszeresen fogod használni. Én dobozban tartom, csak akkor veszem elő, ha eszembe jut. Ha sokan járnak hozzátok, vagy nagyon kevés időd van főzni, nyugodtan vehetsz. Praktikus, könnyen tisztítható, sokféle ételt el lehet készíteni benne.
2009. szept. 1. 11:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb.két éve van.Eleinte nagyon jó volt,de kb.fél éve a belső bevonaton fehérfoltok jöttek elő, úgy néz ki,mintha a teflonbevonat sérült volna meg.és nem lehet eltüntetni.Így most már nagyon ritkán használom.
2009. szept. 1. 11:04
 3/6 anonim ***** válasza:
És a villanyszámlára milyen nagy hatással van?
2009. szept. 1. 12:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó, jól működik, sok kaját lehet benne csinálni, de a konyhánkban sehova sem tudjuk rakni, állandóan belerúgunk véletlenül :P És amikor megvettük, sokat használtuk, de már fél éve felé sem néztünk :( én nem nagyon szeretem...
2009. szept. 1. 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem pont az van,csak egy utánzat.Megvan kb.3 éve.Kiraktam a konyhapultra,és ha kell,akkor csak bekapcsolom.Én nagyon szeretem,sok mindenre jó.
2009. szept. 1. 13:58
 6/6 anonim válasza:
És tudnátok írni pár Hot pan receptet?Mert ami a receptfüzetben van,az kevés:) köszi:)
2009. szept. 1. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!