Szeretitek a derelyét? Ízlik nektek? Pl. :A tojásleves, derelye ebédet elfogadnátok? :D
derelye jöhet, de a tojásleves...háát, a tojást sem szeretem, és nem is eszem egy ideje.
régen szerettem, de rossz élmények hatására megutáltam.
tojáslevest meg valamikor régen csinált nekem nagymamám, akkor úgy rémlik, hogy finom volt, de mivel itthon nem volt szokás, ezért igazából sose merültem bele a tojásleves rejtelmeibe...:D
Én elfogadnám! :)
A tojás levest is nagyon szeretem. Azt ettem most a héten 3 napig. De annyira szeretem, hogy egész héten el élnék csak tojáslevesen! :) :D Szóval az jöhet!
A derelye is nagyon finom, nagyon szeretem! Jó lekváros vagy túrós, fahéjas cukorral vagy cukrozott tejföllel leöntve. Nagyon jó! :)
Nekem jöhet mind2! :) :D
Szeretem mindkettőt.Jöhet.:)
Már tudom mi lesz a holnapi menü.:)
nagyon szeretem a tojáslevest, egyik nap volt nálunk is
derelyét is szeretem főleg a túrósat, vaniliáscukkoral és tejföllel leöntve de mivel fogyóztam így kb már 3 éve nem ettem, most súlyt tartok de az ilyen kajáktól már lelkiismeret furdalásom lenne ezért nem eszem
Nagyon finom a derelye, jöhet túrósan, lekvárosan, legjobban csipkebogyó lekvárral csípem :)
A tojás levessel úgy vagyok, hogy bár küllemre csúnya, de finom a paprikás rántással, és petrezselyemmel a tetején azt is nagyon szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!