Engem eléggé rosszul érint, hogy egy csomó ember azt gondolja, hogy 600Ft-ért vehet 1kg sajtot, ami igazából valami növényi zsírból készült ömlesztett termék, ami ha jól tudom eléggé egészségtelen is. Vagy a tej, hogy ne is azért 2,8-as, mert a tej zsíros, hanem mert növényi olajat rajnak hozzá. Vagy itt a frissföl, ami szintén valamilyen keverék. Én igazi zsíros tejterméket szeretek vásárolni, miért kell az embereket félre vezetni ezekkel?
Egy ideje én is alaposan megnézem mit veszek, nem csak azért mert rosszakat hallottam ezekről a növényi termékekről hanem azért is mert tényleg rosszak.Egyszer egy finomföl felbontva a hűtőben veszett, utána számolva szerintem vagy 3 hétre, és lássanak csodát még csak rossz illata vagy penészfolt sem volt a tetején.Elgondolkodtató nem?Na én azóta ilyesmit nem veszek.A bolti tejről is át kéne már nyergelni mert az is érdekes hogy felbontva egy hétig sem savanyodik meg.Emlékszem gyerek koromban hányszor beleittam a kétnapos savanyú tejbe...azok a régi szép idők :D
Sajnos egyetlen mű dolgot vagyok kénytelen használni az pedig a habalap.(elég sok tortát megcsinálok, ahhoz használom)Mentségemre legyen mondva ha a recept engedi, akkor keverem valódi tejszínnel ami adja a jó ízt, de sajna ez a mű vacak ad igazi tartást a habnak.:(
2013. jan. 24. 07:53
Hasznos számodra ez a válasz?
12/14 anonim válasza:
Hát először is, aki azt állítja, hogy egy darab H-atom különbség van, az valszeg régebben rossz volt kémiából, vagy nem figyelt. Ugyanis a telítés során egy kettős kötés felszakadása után kettőnek kell beépülni. Szerintem a többi infónak is max. 50%-os valóságtartalma van.
2013. jan. 24. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
13/14 anonim válasza:
Én pl azt hallottam, hogy a napraforgó olajat benzin segítségével állítják elő, úgyhogy már a kőolajas dolgot se tartom elképzelhetetlennek. :(
2013. dec. 31. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
14/14 anonim válasza:
Nem mindennek nézek utána, miből készül, hamar szívbajos lennék, mert kb. semmit se ehetnénk meg, én meg nem vagyok abban a szerencsés helyzetben, hogy magam állítsak elő bármilyen élelmiszert, és még a szomszédban sincs ilyen, messze kéne menni, úgy meg már drágább. Megvesszük, amivel jók a tapasztalatok, ízlik, esetleg időnként kipróbálunk újakat, aztán vagy bejön, vagy nem, de adott pénzből kell gazdálkodni. Én régebben pl. a frissfölt szerettem, táborban kaptuk tízóraira több, mint 10 évvel ezelőtt, nem tudom, lehet-e egyáltalán még valahol venni, mert már rég nem láttam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!