Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért issza az ember felnőtt...

Miért issza az ember felnőtt korában egy állat tejét!?

Figyelt kérdés

úgy, hogy az a tej az állat utódjának nagyra növéséhez kell és csak egy meghatározott ideig fogyasztja...

Mivel a tej a nagyra növéshez kell, így növekedési hormonok is vannak benne

Vagy csak én tartom természet ellenesnek, hogy felnőtt korunkban tejet iszunk?

Ez is lehet...nem vagy táplálkozás szakértő vagy dietetikus csak próbálok ésszerű magyarázatot keresi erre az ésszerűtlen tettre...

2013. jan. 20. 20:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem eljutottunk addig a határig, ahol már ha ÉN be akarok kerülni egy francos kórházba (mondjuk beszélgetni egy orvossal, tök mindegy, beteg nem vagyok és nem is szándékozom lenni, gyakorlatilag olyan dolog amiért kórházba lehet kerülni.. nos már rájöttem, hogy sok dologgal nem is érdemes, még ha meg is sérül az ember..) de tegyük fel beszélnék egy kardiológussal, én is fizetek tb-t, hát szánjanak már rám is időt.

NINCS idő! Mindenki orvoshoz jár, kórházba, majdnem mindenki beteg (oké, a társadalom fele, nem mindenki). Csak éppen vezető halálok már itt is a szív-érrendszeri betegség! Nincs üres hely szinte a kórházakban (hogy beszélgethessek orvosokkal, netán ha valaki megbetegszik akkor ne a tumultusba kerüljön, sorbanállásra várjon)..

Eljött a bizonyos határ, ahogy a politikai-gazdasági világban, úgy a betegségügyben is, változtatniuk kell az embereknek, és muszáj lesz megszeretniük a húst, halat, banánt és a zöldségeket, mert ami most van az b@romira nem lesz tartható.

2013. jan. 31. 10:32
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Régebben én is mendemondának tartottam a tejjel kapcsolatos negatív dolgokat. Mióta kiderült, hogy a tej fehérjére is intoleráns vagyok és fél éve nem iszom, azóta megszűnt az arc- és szemdagadásom, a fülzúgásom, izomrángásaim , állandó feszültség és fogytam vagy 7 kg-t. Azóta nemhogy nem vagyok tejfun, hanem egy állati gennynek tartom, ami a felnőtt embert valószínűleg inkább mérgezi ,mint az egészségét szolgálja. Pedig annyira hittem a tej jóságában ,hogy még laktáz tablettával ittam, amíg csak a tejcukor érzékenységemről tudtam.
2017. máj. 22. 10:57
 23/23 anonim ***** válasza:

Sajnos az emberek nagyon könnyen befolyásolhatók.

Üzleti érdekek miatt - főleg 1990, a nagy szabadság kitörése után - egyre-másra jelentek meg ételekkel kapcsolatos baromságok, melyek mögött az volt/van, hogy valamit vegyenek az emberek, valamit meg ne.

Minden mögött pénz van természetesen.

Az élelmiszergyártók persze, hogy valahogyan reklámozzák termékeiket, pláne ilyen nagy választék mellett.

2018. szept. 2. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!