Miért issza az ember felnőtt korában egy állat tejét!?
úgy, hogy az a tej az állat utódjának nagyra növéséhez kell és csak egy meghatározott ideig fogyasztja...
Mivel a tej a nagyra növéshez kell, így növekedési hormonok is vannak benne
Vagy csak én tartom természet ellenesnek, hogy felnőtt korunkban tejet iszunk?
Ez is lehet...nem vagy táplálkozás szakértő vagy dietetikus csak próbálok ésszerű magyarázatot keresi erre az ésszerűtlen tettre...
A kérdezőnek igaza van, elég megnézni hogy a tejet milyen gyomorral fogyasztják, és akkor is csak ideiglenesen. Az emberi gyomor teljesen más összetételű, és nehezebben emészti. Másrészt pedig ahogy nálunk a csecsemők is csak egy ideig élnek az anyatejen, úgy az állatoknál is.
Azt hogy valaki az íze miatt issza, nem vitatom, én is az íze miatt iszom a kólát. Tehát nincs azzal baj ha valaki issza, csak igazából nincs rá szüksége az embernek.
Az íze (hatása) miatt drogoznak, alkoholizálnak, dohányoznak..
A tejben ugyan így megtalálhatók mámort, függőséget okozó ópiátok (!).
És a tejivókat még engedik vezetni? :) Szép, mondhatom.
Nálunk a felnőtt macska és a kutya is szereti a más állat tejét. Szóval nem csak az ember issza... Mindig vannak divathóbortok, hogy mit nem lehet enni, inni, engem ez nem érdekel, mert akkor semmit se ennék.
A nagyszüleim egész életükben tehén tejet fogyasztottak(teheneket tartottak), 80, 85 évesek és a doki is megdicsérte őket, az egészségi állapotuk tökéletes. Azt se mondom, hogy a tej csodaszer, de nyilván, ha méreg lenne már kialakult volna valami betegség, illetve már rég nem élnének.
Mellesleg nem szeretem a tejet, de imádom a túrót, amit a nagyi csinál belőle! :P
Bár mindenki nagyszülei ilyen szerencsések lennének :(
A többség esetében már az unokák is elhízottak.. 20-30 éves emberek autoimmun betegségekkel küzdenek, inzulin rezisztenciájuk és cukorbetegségük van :(
A kutya és a macska meg szereti a tejet, ahogy az ember. Ugyan úgy károsítja őket, megfos@tja őket, és a tejben lévő ópiátok függőséget váltanak ki belőlük is. Ez nem azt jelenti hogy mi nagyon hasonlítunk a macskákhoz, de sem ők sem a legtöbb ember nem méri fel racionálisan a táplálkozását. És ahol az ember.. beleavatkozik a természetbe, ott még a nyulaknak is zsírt adnak enni, ha meg elpusztul szerencsétlen növényevő: elterjed a zsírfóbia az emberek között. Ígyen mennek a dolgok.
A tehéntej ópiátokat tartalmaz. "Fincsi" tejecske.
De, igazából ugyan annyira ki kellene zárni, mint az alkoholizálást, drogokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!