Mit szoktatok rakni a pizzára?
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 07:30
1/12 anonim válasza:
Csinálok egy oreganos, bazsalikomos paradicsommártást, ezzel lekenem a pizzát, majd teszek rá paprikás téliszalámit és reszelt sajtot, vagy sonkát és ananászt, vagy kevés szalámit, sok kukoricát, olajbogyót és reszelt sajtot.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
Ananász mellé csak a sonka jó, vagy a parizer is?
2013. jan. 19. 07:59
3/12 anonim válasza:
Én ketchupot teszek rá mindig, majd sonkát, kukoricát sajtot és ha kell ananászt. Szeretik.
4/12 anonim válasza:
Nálunk mindig van házilag készítette ketchap, de a bolti pizzakrémet is szeretjük. Rá reszelt parizel, kukorica, sajt.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. jan. 19. 09:02
6/12 anonim válasza:
Kechapot és süritett paradicsomot + pizza füszer keveréket keverek össze ezt rakom a pizza lapra .
Kukrica ananász sajt hús
tenger gyümölcsei sajt paradicsom
chillis bab
Van amikor tejfölös alapot teszek a pizzára : ilyenkor a tejfölt fokhagymával keverem ki .
7/12 anonim válasza:
Házi pizza tészta=kenyér sütőben készült tésztára gondolok. :D +ketchup(pizza krém sosincs itthon), sonka(pl lidl. :D)+sajt. Ezek vannak itthon.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Életemben először csináltam pizzát, az utolsó morzsáig elfogyott egy nagy tepsivel. :)
2013. jan. 19. 15:38
9/12 anonim válasza:
Az a tészta, amit készíteni szoktam 4 kerek pizzára elég. Ebből kettő paradicsomos, kettő tejfölös alappal készül. Az egyik paradicsomos: sonka, kukorica, előre pirított bacon, füstölt sajt, pepperoni, a felére olajbogyó kerül, mert van aki szereti, van aki nem, így lehet felezni. A másik: paradicsom karika, mozzarella, rukkola, valamilyen vékony sonka (prosciutto, pármai vagy feketeerdei). A tejfölös alapos közül az egyik fokhagymás, a feltét pedig lila hagyma karikák, húsos szalonna, füstölt sajt, erős paprika karikák. A másik tejfölös: bacon, kolbász karikák, főtt tojás, kevés kukorica és sok sajt.
10/12 anonim válasza:
Előző vagyok. A paradicsomos és a tejfölös alapot is magam készítem. Természetesebb íze van, mint bármelyik boltinak (ezeket is szeretjük, csak más célra), tudom, hogy miből készül, és nagyjából 10 perc kell az elkészítésükhöz, nekem megéri. A paradicsomos szószhoz sűrített vagy konzerv paradicsomot (nyáron frisset) használok, kerül bele rengeteg oregánó, bazsalikom (szárított és friss is), hagyma, fokhagyma, só és bors. A tejfölösnek az egyik részébe kerül fokhagyma, a másikba nem. A tejfölhöz fűszereket rakok: só, bors az alap. A többit variálni szoktam. Mindig újat próbálok. Próbáltam már kakukkfüvet, chilit, szerecsendiót. Ami eszembe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!