Az lehetséges hogy a zölde teától járok ennyit nagy wczni?
naponta 2 bögrét megiszom. És egy nap leglább 3x elmegyek nagy wczni, nem sokat...de mindig keveset....attól lehet?
(NORMÁLIS VÁLASZOKAT)
természetesen a zöld tea rengeteg jótékony hatása mellett ez egy úgymond " hátrány " lehet ugyanis a zöld tea salaktalanító hatású nagyon sokat pisilsz és nagy wczel tőle de így fogyaszt és tisztítja a szervezetet és az nagyon jó neki :) az agyműködésre is rendkívül jó hatással van és segít megelőzni számos érrendszeri és szívbetegséget meg még egy csomó dolgot :) én aztmondom hogy emiatt ne hagyd abba és in sok zöldteát iszom de egy idő után ez is "beáll " és akkor majd nem fogsz annyit a wcre járkálni :)
remélem segítettem :)
Beírod, hogy zöld tea és egy csomó mindent találsz róla!
Én is hallottam róla, hogy vizelethajtó és, hogy jótékony hatású, egészséges fogyasztani, stb.
De azt nem, hogy nagy wc-zni is fogsz miatta! :) :D XD
Én is sok zöld teát szoktam inni, de nekem azért vizelet hajtó mert mennyiségileg sokat iszom belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!