Sütőzacskó?
Figyelt kérdés
Szerintetek egészségtelen a sütőzacskó?2009. aug. 29. 16:52
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem eleve nem lehet túl egészséges dolog műanyagban tárolni a kjákat, de ilyen világban élünk.Én is szoktam használni, kevés zsiradékot kell így hozzátenni a húshoz, és szépen megsül, meg finom is lesz.
2/8 anonim válasza:
Mi mindig kivesszük belőle a kaját és úgy esszük meg. Szerintem így nem egészségtelen.
3/8 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten egészséges, mert nem kell zsíradék hozzá, szépen a saját levében párolódik, sül a husi. Én, ahogy kész, rögtön kiveszem belőle, mi sem esszük meg a zacsit :D
Nem hinném, hogy a tepsiben alufóliával lefedett hús egészségesebb.
4/8 anonim válasza:
18.01 nek tökéletessen igaza van.Kifejezetten egézséges étel van a sütőzacskós ételből:)
5/8 anonim válasza:
Egy étel akkor egészséges, ha (tényleg) bio. A többi nem.
6/8 anonim válasza:
A sütőzacskó nem műanyagból hanem természetes anyagokból készül.Különben elolvadna!
Csak a neve a zacskó!
És igen egészséges!
7/8 anonim válasza:
Hát, nem javaslom, hogy megedd...
8/8 anonim válasza:
hahahah :D:D:D sok vicces kedvű :P:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!