Milyen fondü-készletet vegyek?
Figyelt kérdés
Nézegettem csokifondüzéshez mindenféle pakkokat, két fajtát láttam. Vagy elektromosat, vagy olyat ami alá mécsest kell behajítani...Melyik a használhatóbb? :D
Mécseses megoldás nekem fura...a pasztillákat bedobáljuk az edénybe és a mécses melege olvassza meg, vagy hogyan használatos az ilyen fondü?
Akinek van ötlete, megköszönném ha megosztána. :)
2013. jan. 11. 10:12
1/2 anonim válasza:
sparban volt akciósan 3500 az ilyen,fondüolaj kell bele (liter 900 ft,és nagyonsokáig elég)
A mácseses nagyon lassú,az elektromos sokat fogyaszt,ez a legpraktikusabb.
az olajat kertészboltban vettük hozzá,kis lángja van,nem kell félni meggyújtani,praktikus nagyon.
2/2 anonim válasza:
Nekünk ilyen van, mécseses, igen, az olvasztja meg a csokit. Speckó csoki kell hozzá, azzal a legfinomabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!