Mc Donald's vagy Burger King?
Figyelt kérdés
Melyiket szereted jobban? Miért? Miért volt rossz az egyik, miért a másik? Melyik az egészségtelenebb? Melyikbe gyúrnak több műanyagot? Hol frissebb a saláta? Ilyesmi.2009. aug. 27. 15:22
1/7 anonim válasza:
szerintem meki,mert velem eccer a burger kingbe olyan bunkó és lekezelő volt a pasi hogy az volt ott az első és egyben utolsó étkezésem.meg ugy sztem a kaja is jobb a mekibe
3/7 anonim válasza:
a mekiben csak egybe darálják le a csibét (csontot is)
Bk -ban még nem voltam.
szerintem inkább kfc vagy otthoni kaja.
4/7 anonim válasza:
Nálunk csak meki van uh adott a dolog :(
5/7 anonim válasza:
A Burger King a McDonald's-t másolja szinte mindenben. McDonald's-t jobban szeretem, mert nálunk csak ez van, Burger King-hez ritkán jutok, és hozzászoktam. Mindkettő azért rossz, mert pofátlanul drága, pofátlanul kicsi adagokkal. :) Mindkettő iszonyat egészségtelen, nyugodj bele, de bajod nem lesz tőle, ha nem csak ezen élsz. Talán a Burger King-nek jobb híre van, mert nem készült még róla lejárató film tudomásom szerint. :)
6/7 anonim válasza:
én németországban voltam burger kingben és ott az adagokkal nem volt gond... de viszon a hús "íze" vmi hiheteltlen számomra...egyszerűen ízetlen...de már másik bk-ba is voltam és én ott is úgy éreztem... csak velem van ez? pedig jó 5leteik vannak a burgerben is.
7/7 anonim válasza:
mindkettő szar, akkormár inkább kínai :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!