Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen hús mentes szendvicset...

Milyen hús mentes szendvicset tudnék készíteni magamnak a suliba, ami finom?

Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 12:37
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Sajtkrém, tele pakolod zöldségekkel, kígyóubi, paradicsom, saláta, ami van. Rakhatsz mg sajtot bele. :)
2013. jan. 5. 12:41
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Rántottás, sajtkrémes, gombakrémes, tepertőkrémes, szardellakrémes - sok zöldséggel.
2013. jan. 5. 12:42
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Sajt, vaj, főtt tojás, tepertőkrém, padlizsánkrém,

Lekváros, mézes, túrós, tejfölös,

és persze hozzájuk (már amelyikhez) a legkülönbözőbb zöldségek, nyersen, vagy párolva, vagy éppen pl. a túróból körözött és a zöldpaprikát megtömni vele.

Esetleg a legkülönfélébb zöldségeket megpárolni, fűszerezni és ezeket rakni a kenyér vagy kifli tetejére.

2013. jan. 5. 12:53
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Kőrözöttes, vagy a kenyérre salátalevél és arra valamilyen majonézes saláta, ismét saláta és kenyér. A salátalevél megvédi a kenyeret attól, hogy szétázzon a majonéztől.
2013. jan. 5. 12:56
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

Ilyenek a pástétomok.

Könnyű elkészíteni és 3-4 napig hűtőben lehet tárolni.

[link]

itt van egy pár.

2013. jan. 5. 12:56
 6/8 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem a kérdező nem fogyózni, vagy szálkásítani akar, csupán azt szeretné elkerülni, hogy az uzsijában a husi hűtő nélkül, megromoljon, mire eljön az uzsi ideje.
2013. jan. 5. 13:30
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a segitseget!

Kérdésem fő oka az, hogy nem kívánom a húst ès mostanában elég rosszul is vagyok tőle, ezért is szeretnèm kerülni.

2013. jan. 5. 13:52
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
nincs igazad, és nincs szükség a húsra, én háromévesen se bírtam megenni.
2013. jan. 5. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!