Stahl Judit gyors szárnyas ételek receptes könyve komoly? Aki látta már, hogy lehet ennyire gagyit eladni?
Kaptam.Szép szines.És it tvége a jó tulajdonságainak.
A receptek...először nagyon röhögtem,aztán hitetlenkedtem egy sort hogy ezért jó pénzt kapott...
Ilyen receptek vannak benne,hogy vegyél egy kész grillcsirkét,szedd le a húsát,keverd össze tejföllel,vajjal,tedd bagettbe és kész a nagy mű,jóétvágyat.
A zacskós hús egy fokkal "nehezebb", 2 oldalt szán arra hogy tegyük zacskóba a húst,fűszer bele és süssük meg.
Kezdő szakácskönyvbe oké,meg kell tanulni a sült krumlit is,de ez nem kezdő szakácskönyv...
Én sem szeretem Stahl Juditot.
Nekem nagyon erőltetett az egész stílusa, az írásai, az egész nő egy nagy görcs.
Az a típus, hogy "Erős nő vagyok, de közben tündi-bündi, cuki házitündér is."
Kár, hogy nem ez látszik.
A receptjei átlagosak, csak nagy a hájp körülötte.
Nekem az aszaltszilvás marcipántekercs volt a kedvencem: 20 dkg marcipán, 20 dkg aszaltszilva. A marcipánt kinyújtjuk, beletesszük az aszaltszilvát és feltekerjük :-)))
Barátoknál olvastam a hétvégén :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!