Mit lehet tenni ha hamisitott kolaba futottambele?
Hol lehet bejelenteni ezt?
Sajnos nagyon sok kolat iszok, csak egy bizonyos markat.Tegnap egy kisboltban vettem, mert az esett utba.Mikor otthon beleittam ereztem, hogy ez konkretan kolaszorp.Gyenge szensav, az a tipikus iz.Szinre ugyanolyan volt mint az igazi es a csomagolasa is teljesen eredetinek tunik. Ma reggel vettem egy uveggel ott ahol szoktam es az iz koszonoviszonyban sincs.
Egyszerűen csak rosszul záródott a kupak és kiment belőle a szénsav.
pezsgővel jártam párszor így, egy rossz bor volt az üvegben finom pezsgő helyett.
Nem hinném, hogy valakinek is érdemes lenne bármelyik eredeti colát hamisítani, illetve Mo-on szerintem egyszerűen lehetetlen is lenne.
Most így jártál, aztán felejtsd el.
az említett szervekkel sem mennél semmire, mivel nem tudod bizonyítani, hogy nem nálad állt napokig, és ott ment ki belőle a szénsav.
a kétliteres szénsavas üdítők is egy liter után már sokkal gyengébbek a szénsavat illetően.
Hamisított kóla nincs! Vannak utánzatok, stb-k.
Most már az igazi Coca-Cola és Pepsi termékek is megváltoztak, szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!