Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti szoktatok ilyet enni?

Ti szoktatok ilyet enni?

Figyelt kérdés

Mikor van otthon tojás,mindig felverek 4-5-öt és teszek hozzá cukrot,majd szaggatok bele kenyeret és úgy eszem.Imádom a cukros tojást! :-)

Szerintetek a férjemnek ha ezt elmondom nem fog kinevetni?

2013. jan. 3. 02:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%

Nem szoktam, mert félek a nyers tojástól.

Mármint nem rémiszt meg vagy ilyesmi :D Csak félek megenni nyersen.

Nem ismerem a férjedet, de elképzelni nem tudom, miért nevetne egy étkezési szokáson.

2013. jan. 3. 04:34
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Gyerekkoromban sokszor ettünk cukorral kikevert tojássárgáját. De kenyérrel nem tudom elképzelni sem.
2013. jan. 3. 07:23
 3/11 anonim ***** válasza:
57%

Nem,én tejbe szoktam cukrot és kenyeret tenni.

Miért titkolod a férjed előtt?

2013. jan. 3. 07:38
 4/11 anonim ***** válasza:
57%

Nyer stojás nem okoz problémát?

Vagy megsütöd? Mert úgy inkább el tudnám képzelni plusz egy kis tejszínt belekeverve.

2013. jan. 3. 08:54
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
Nem szoktam ilyet enni. Sem az íze nem vonz, sem a kalóriatrtalma, plusz semmi hasznos tápanyag nincs benne. A férjed biztos nem nevetne ki, maximum felhúzná a szemöldökét.
2013. jan. 3. 08:55
 6/11 anonim ***** válasza:
57%

Ilyet nem,mert kenyérel nem tudom elképzelni.

De tojásfehérjét sok cukorral szoktam kikeverni kemény állagúra és megenni,vagy túróba cukrot és tojássárgát és azt megenni igen.

Ne szégyelld amit eszel,nincs miért.

Párom is nézett rám furcsán miket eszek össze (tejbegrit szilvalekvárral,húslevesbe töltelék-a neylonzacskós-,túrórudi a sós kiflibe,stb),aztán sokmindent megkivánt tőlem,azóta mindkettőnknek készítek.

2013. jan. 3. 09:12
 7/11 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem fog kinevetni, esetleg azt mondja, hogy ezt ő is megkóstolná. Vagy azt mondja, hogy meg ne próbálj ilyesmit elébe tenni! De kinevetni biztosan nem fog! :)))
2013. jan. 3. 10:15
 8/11 anonim ***** válasza:
57%

7-es vagyok:

szerintem fog = szerintem NEM fog (bocsi, kimaradt a nem szó)

2013. jan. 3. 10:16
 9/11 anonim ***** válasza:
57%
Én szoktam, de nekem 2 böven elég. Egyszer reszeltem bele körtét is. Fincsi volt.
2013. jan. 3. 10:30
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Uh nő létedre 4-5 tojást, cukor plussz kenyér?? Jól meghízol majd tőle, az biztos...
2013. jan. 3. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!