Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi lehet az olajos halban,...

Mi lehet az olajos halban, amitől rosszul vagyok? Ha azt reggelizem /nagyon ritkán/ egész nap rossz a gyomrom.

Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:
29%
Nem trollkodni akarok, de ez nem tűnik reggelinek... Ha ebédre eszed és nem vagy utána rosszul, ez a megoldás.
2012. dec. 28. 17:01
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Az olajos hal inkább reggeli és vacsora eledel. Az olajat nem bírja mindenkinek a gyomra ilyen tömény mennyiségben. Ajánlom, hogy igyál melléje citromos teát vagy gyümölcslevet. Így feltehetően jobban viseli a gyomrod.
2012. dec. 28. 17:05
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Gondolom szardiniára gondol a kérdező - és az miért ne lehetne reggeli?
2012. dec. 28. 17:05
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Ha netán magában eszed, akkor jogos, hogy rosszul vagy töle. Egyél mellé elegendö kenyérfélét, meg valami savanyúságot, akkor nem lesz töle bajod. Ja, meg az olajat elötte öntsd le róla.
2012. dec. 28. 17:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Laktózos vagyok, és nagyitóval néztem meg, és semmit nem tartalmazott, són, halon és növényi olajon kivül. Tehát az nem lehetett. Ha-ha-ha. mindenhova nagyitóval járok, az ételek összetevői miatt. Olyan pici betüvel van irva, hogy sokszor még azzal is nehéz.
2012. dec. 28. 17:11
 6/7 anonim válasza:
81%
Én magamból tudok kiindulni. Az olajos és zsíros dolgok sokszor megviselik a gyomromat, ha éhgyomorra kellene ennem, akkor pláne! Szerintem délután próbálkozz. Ha az sem jó, akkor eleve nem bírod az olajos dolgokat.
2012. dec. 28. 17:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam az olajos hallal, nálam ez segített:

Leöntöm az olajat róla egy üvegbe), teljesen kicsurgatom. Mellé meg sok kenyeret eszek.

Mondjuk már írták, de gondoltam megerősítem.

2012. dec. 30. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!